Canius Real Estate is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en beheer van kwalitatief vastgoed en nieuwbouwwoningen in Vlaanderen en Wallonië sinds 2019. Opgericht als onderdeel van Canius, de verzamelnaam van vastgoedbeleggingsfondsen, organiseert Canius Real Estate het beheer van onroerende goederen binnen deze fondsen.    

Het eerste Canius-initiatief zag het levenslicht in 2017 en is bekend onder de noemer Hamsterhuren. ‘Hiermee slagen we erin de toekomst van het Belgisch vastgoed richting te geven en bieden we jonge gezinnen of herstarters de mogelijkheid om vandaag hun woning te huren en deze nadien aan te kopen. Bij de aankoop kan er tot 4 jaar huishuur ingebracht worden om een woonlening aan te gaan.’

Vernieuwing en maatschappelijke meerwaarde creëren binnen de vastgoedmarkt zijn voor ons basis factoren. Door dit te combineren met een persoonlijke aanpak, de nieuwste technologieën en ons uitgesproken professionalisme hopen wij ook bij te dragen aan de zoektocht naar uw nieuwe thuis!

Panden in de kijker

Nieuwbouw